ua en ru

Суд заарештував чотирьох обвинувачених у вбивстві словацького журналіста Куцяка

Суд заарештував чотирьох обвинувачених у вбивстві словацького журналіста Куцяка Фото: журналіст Ян Куцяк (facebook.com/Aktuality.sk)

Суд у Словаччині заарештував чотирьох обвинувачених

У Словаччині суд заарештував чотирьох обвинувачених у вбивстві словацького журналіста Яна Куцяка і його нареченої. Про це повідомляє "Словацьке радіо".

Повідомляється, що суд в неділю відправив під арешт чотирьох обвинувачених у справі про вбивство репортера братиславського мережевого видання Aktuality.sk Яна Куцяка і його нареченої Мартіни Кушнирової.

Зазначимо, смерть словацького репортера за останні 10 років стала п'ятим вбивством журналіста в державах-членах Євросоюзу.

Нагадаємо, як писало РБК-Україна, 17 вересня, влада Словаччини визначила можливого свідка по справі вбивства словацького журналіста Яна Куцяка.

В Словаччині після вбивства журналіста Яна Куцяка партія Most-Hid, що входить в парламентську коаліцію, ініціювала дострокові вибори. Зазначимо, що секретар Ради безпеки Вилиам Джассен і помічник прем'єр-міністра Марія Троскова залишили посади в уряді. Раніше міністр культури Словаччини Марек Мадарич подав у відставку після вбивства журналіста.