ua en ru

Суд заарештував на 2 місяці нападника на відділення "Укрпошти" в Харкові

Суд заарештував на 2 місяці нападника на відділення "Укрпошти" в Харкові Фото: суд (gp.gov.ua)

Володимира Безуха заарештовано без можливості внесення застави

У Харкові суд заарештував на два місяці (до 27 лютого 2018 року) без можливості внесення застави Володимира Безуха, який напередодні захопив відділення "Укрпошти" й узяв у заручники 11 осіб. Про це повідомила суддя в ході засідання, яке транслював телеканал "112 Україна".

Таким чином, як повідомляється, суд задовольнив клопотання звинувачення взяти Безуха під варту без можливості застави на 60 діб.

Як відомо, вдень 30 грудня 2017 року в Харкові на вул. Шевченка чоловік захопив відділення "Укрпошти", в якому на той момент перебувало 11 осіб, у тому числі двоє дітей, яких у кілька етапів вдалося звільнити. За підсумками шестигодинної спецоперації з приміщення захопленої будівлі "Укрпошти" всі заручники були звільнені, а зловмисника затримано.

Як виявилося, чоловік, який захопив відділення "Укрпошти" у Харкові, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини, і, ймовірно, потребує допомоги психіатрів.

За фактом подій у Харкові поліція відкрила кримінальне провадження, порушникові загрожує від 7 до 15 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові затриманого Володимира Безуха, який 30 грудня 2017 року захопив відділення "Укрпошти" із заручниками, направили до місцевого ізолятора тимчасового тримання.