ua en ru

Суд заарештував 15 учасників інциденту на елеваторі в Харківській області

Суд заарештував 15 учасників інциденту на елеваторі в Харківській області Фото: суд над учасниками подій на елеваторі (mvs.gov.ua)

Затриманих заарештували на два місяці без права застави

Київський районний суд Харкова заарештував 15 учасників інциденту на елеваторі в селищі Занки. Про це йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ України.

Повідомляється, що 15 затриманих взяли під варту на 60 діб без права внесення застави. Сьогодні суд продовжить обирати запобіжний захід ще 7 підозрюваним, які є фігурантами цього кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що поліція затримала 22 учасників конфлікту на елеваторі в Харківській області. В даний час поліція відпрацьовує кілька версій інциденту, в ході якого постраждали сім осіб, у тому числі - один працівник поліції.

У зв'язку з цією справою колишньому керівнику роти поліції "Схидный корпус" Олегу Ширяєву оголосили про підозру. Він був серед учасників бійки із застосуванням травматичної зброї на місцевому елеваторі. У селищі Занки Зміївського району група невідомих у балаклавах намагалася проникнути на територію місцевого елеватора, між ними і місцевими жителями виник конфлікт.