ua en ru

Екс-керівнику "Східного корпусу" Ширяєву оголосили підозру

Екс-керівнику "Східного корпусу" Ширяєву оголосили підозру Ілюстративне фото (УНІАН)

Олегу Ширяєву оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України

Колишньому керівнику "Східного корпусу" Олегу Ширяєву оголосили про підозру. Про це повідомляє прес-служба поліції в Харківській області.

"13 вересня 2018 Олегу Ширяєву оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 вересня в Харківській області в ході конфлікту на фермерському підприємстві сталася стрілянина, в результаті якої постраждали чотири людини. Як повідомлялося, в селищі Занки Зміївського району група невідомих у балаклавах намагалася проникнути на територію місцевого елеватора, між ними і місцевими жителями виник конфлікт.

Учора поліція затримала 22 учасників конфлікту на елеваторі в Харківській області. За даними поліції, в Харківській області в селищі Занки сталася бійка із застосуванням травматичної зброї на місцевому елеваторі. В ході конфлікту постраждали 7 осіб, у тому числі працівник районної поліції. Зазначимо, що за фактом подій у Харківській області порушено 4 кримінальні справи.

Тоді глава МВС Арсен Аваков додав, що за вказаним фактом поліція планує пред'явити підозру екс-керівнику роти поліції "Схидний корпус" Олегу Ширяєву. Як повідомляло місцеве видання SQ Ширяєв перебував у слідчому управлінні облуправління поліції, з ним проводилися слідчі дії.