ua en ru

СЦКК попереджає про можливі провокації з боку бойовиків у Луганській області

СЦКК попереджає про можливі провокації з боку бойовиків у Луганській області Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/7armyjmtc)

Українська сторона СЦКК повідомила про високу ймовірність терактів проти мирного населення з метою компрометації ЗСУ

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) попереджає про можливі провокації з боку бойовиків незаконних збройних формувань в окремих окупованих районах Луганської області (ОРЛО) з метою зірвати перемир’я, оголошене на період збору урожаю та скомпрометувати Збройні сили України. Про це повідомили в СЦКК, передає прес-центр штабу АТО у Facebook.

"За оприлюдненою у ЗМІ інформацією в районі проведення АТО було знешкоджено диверсійно-розвідувальну групу противника в складі шести бойовиків. Українська сторона СЦКК передбачає, що це лише початок активізації дій НЗФ ОРЛО, які у подальшому можуть привести до суттєвого загострення ситуації на Сході України", - йдеться у повідомленні.

У СЦКК також попереджають про ймовірність серйозних провокацій і навіть терористичних актів з боку НЗФ ОРЛО в населених пунктах на Луганському напрямку, спрямованих проти мирного місцевого населення, з метою звинувачення в цьому ЗСУ.

Терміново! Українська сторона СЦКК попереджає про можливі провокації з боку бойовиків ОРЛО з метою зірвати перемир’я та ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 червня 2017 р.

Нагадаємо, у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі українські військовослужбовці знешкодили диверсійно-розвідувальну групу бойовиків, унаслідок чого було ліквідовано двох терористів, ще чотирьох - узято в полон.