ua en ru

СЦКК спростовує просування сил АТО на Донбасі

СЦКК спростовує просування сил АТО на Донбасі Фото: СЦКК (mil.gov.ua)

Сили АТО покращують позиції в межах мінських угод

Підрозділи Збройних сил України на Донбасі не здійснювали просування вперед в порушення мінських угод. Про це йдеться в повідомленні української сторони СЦКК, опублікованому на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Підрозділи ЗС України не здійснювали просування вперед. Сили АТО повністю дотримуються мінських домовленостей. Підрозділи ЗС України в зоні проведення АТО можуть покращувати свої позиції на лінії розмежування сторін в межах мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.

У той же час відзначається, що Росія та ДНР/ЛНР ведуть інформаційну війну проти України і поширюють інформаційні провокації про просування сил АТО для дестабілізації ситуації в регіоні.

Українська сторона СЦКК: ОРДО і ОРЛО не припиняють використовувати інформаційні провокації для дискредитації підрозділів...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше штаб АТО офіційно підтвердив взяття під контроль двох селищ під Горлівкою. Зокрема, 24 листопада групи цивільно-військового співробітництва відвідали населені пункти Травневе і Гладосово для допомоги цивільним та оцінки поточної ситуації.