ua en ru

Штаб АТО офіційно підтвердив взяття під контроль двох селищ під Горлівкою

Штаб АТО офіційно підтвердив взяття під контроль двох селищ під Горлівкою Фото: українські військові (dpsu.gov.ua)

ЗСУ взяли під контроль селища Травневе та Гладосово

Збройні сили України взяли під контроль селища Травневе і Гладосово під окупованою Горлівкою, які раніше входили в "сіру зону". Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Повідомляється, що 24 листопада групи цивільно-військового співробітництва відвідали населені пункти Травневе і Гладосово для допомоги цивільним та оцінки поточної ситуації. Також повідомляється, що мирним жителям роздали продукти харчування та зимовий одяг.

У штабі АТО відзначили, що в населених пунктах виявлені проблеми з відсутністю централізованого енергоживлення в Травневому, а також відсутність газопостачання та питної води.

Прес-центр Штабу АТО інформує 24 листопада групи цивільно-військового співробітництва у взаємодії з командуванням части...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше українська сторона СЦКК заявляв, що бойовики на Донбасі дезінформують про взяття Збройними силами України під контроль населеного пункту Гладосово. При цьому українські військові нібито забороняли місцевим мешканцям виходити зі своїх будинків.