ua en ru

СЦКК звинуватив бойовиків у перешкоджанні роботі місії ОБСЄ на Донбасі

СЦКК звинуватив бойовиків у перешкоджанні роботі місії ОБСЄ на Донбасі Фото: спостерігачі ОБСЄ (flickr.com/osce)

Бойовики продовжують влаштовувати збройні провокації на лінії розмежування

Проросійські бойовики на Донбасі продовжують перешкоджати роботі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Про це йдеться в повідомленні української сторони Спільного центру з контролю і координації в Facebook.

Повідомляється, що бойовики продовжують влаштовувати збройні провокації на лінії розмежування, що створює перешкоди роботі патрулів ОБСЄ. Зокрема, напередодні при так званому дзеркальному сходженні патрулів по дорозі Світлодарськ-Дебальцеве група, яка висунулася з боку підконтрольної території, дісталася до середини "сірої зони" і ще протягом 20-25 хвилин чекала прибуття відповідної групи з боку окупованих районів.

"Під час руху від "нульового" блокпоста до середини "сірої зони" близько 14:20-14:30 представники української сторони СЦКК ... чули постріли з боку населеного пункту Лозове, який контролюється ОРДО, в напрямку населеного пункту Луганське", - йдеться в повідомленні.

УКРАЇНСЬКА СТОРОНА СЦКК: НЗФ ОРДО ПРОДОВЖУЮТЬ ЗБРОЙНІ ПРОВОКАЦІЇ ТА ПЕРЕШКОДЖАЮТЬ ДІЯЛЬНОСТІ СММ ОБСЄ Українська сторона...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу кількість обстрілів українських позицій на Донбасі збільшилася майже вдвічі.