ua en ru

Кількість обстрілів українських позицій на Донбасі збільшилася майже вдвічі, - штаб АТО

Кількість обстрілів українських позицій на Донбасі збільшилася майже вдвічі, - штаб АТО Фото: війна на Донбасі (facebook.com/ato.news)

Один український військовослужбовець отримав поранення

Українські позиції в зоні АТО продовжують перебувати під обстрілом бойовиків. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Так, за минулу добу незаконні збройні формування (НЗФ) 41 раз порушили режим тиші, у відповідь на що сили АТО оперативно і жорстко 28 разів застосовували весь спектр забороненої озброєння. При цьому один український воїн отримав кульове поранення, він знаходиться у військово-медичному лікувальному закладі.

Наголошується, що, насамперед, суттєво зросла кількість ворожих провокацій на Донецькому напрямку.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 11.10.2017 РОКУ. Наприкінці мину...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 жовтня 2017 р.

"Після 18 годин двічі під довготривалим вогнем противника з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї виявилися наші зміцнення у Авдіївки, Майорська, шахти" Бутівка. Чотири рази ворог з кулеметів і стрілецької зброї бив по захисникам Пісків. В результаті одного з таких обстрілів, близько 18 години, отримав поранення один український військовослужбовець. Крім того, в кінці доби проросійські окупанти застосовували кулемети неподалік Зайцева і Невельського", - розповіли в штабі АТО.

Тим часом на Приморському напрямку ввечері бойовики били по укріпленням сил АТО біля Мар'їнки, Водяного, Широкіно і Новотроїцького.

А на Луганському напрямку НЗФ обстрілювали захисників Кримського і Новоолександрівки.

Нагадаємо, за минулу добу, 10 жовтня, в зоні АТО були поранені 4 українських військових, загиблих немає.