ua en ru

Для побудови нової розв’язки на Шулявці треба демонтувати лише частину будівлі "Більшовика", - Кличко

Для побудови нової розв’язки на Шулявці треба демонтувати лише частину будівлі "Більшовика", - Кличко Фото: Віталій Кличко (kievcity.gov.ua)

Ухвалення рішення про знесення знаходиться у компетенції Кабміну

Для побудови нової сучасної розв’язки на Шулявці в Києві необхідно демонтувати лише частину будівлі заводу "Більшовик". Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

"Розв’язка була побудована у 60-ті роки минулого століття, і ми знаємо, що міст, Шулявський шляхопровід, давно потребує реконструкції, адже ми отримали дорожню інфраструктуру столиці у критичному стані, у яку багато років не вкладалися кошти. Реконструкцію ми розпочнемо вже цього року, - наголосив Віталій Кличко. - Ми не будемо повністю зносити будівлю заводу "Більшовик" на Шулявці. Проект передбачає знесення лише частини корпусу, адже нам потрібно облаштувати правий поворот для авто, які їдуть з боку Святошина. Ми хочемо зробити сучасну та зручну розв’язку, тому частину будівлі нам доведеться демонтувати", - підкреслив мер столиці.

Він додав, що рішення щодо знесення будівлі заводу "Більшовик" має ухвалювати Кабмін.

"І ми сподіваємося, що Кабінет міністрів підтримає наш проект, щоби ми могли розвивати інфраструктуру Києва", - зазначив Віталій Кличко.