ua en ru

Стрілок, який убив студентів в Орегоні, цілеспрямовано розстрілював християн

Стрілок, який убив студентів в Орегоні, цілеспрямовано розстрілював християн Фото: стрілянина в США

Тих, хто говорив, що сповідує християнство, молодий злочинець вбивав на місці

Стрілок, який убив студентів у коледжі в Орегоні, цілеспрямовано розстрілював християн. Про це повідомляє CNN з посиланням на слова батька 18-річної Анастасії Бойлан, яка була поранена в спину.

26-річний Кріс Харпер Мерсер, який застрелив студентів у коледжі американського штату Орегон, цілеспрямовано цілився в християн.

Як наголошується, джерело повідомило, що озброєний чоловік зайшов в аудиторію коледжу та зажадав учнів назвати своє віросповідання. Тих, хто говорив, що сповідує християнство, молодий злочинець вбивав на місці.

"Коли вони встали, він сказав:" Добре, якщо ви християни, через кілька секунд ви побачите Бога", - розповів батько потерпілої.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті стрілянини в коледжі в штаті Орегон (США) загинули 10 людей, ще 7 отримали поранення, троє з них перебувають у важкому стані.

Після нападу на коледж в Орегоні зі спеціальною заявою виступив Президент США Барак Обама. Він підкреслив, що в США найчастіше у світі відбуваються випадки стрілянини, і знову закликав до жорсткості збройового законодавства.