ua en ru

Стрілянина в Миколаєві: у прокуратурі повідомили подробиці

Стрілянина в Миколаєві: у прокуратурі повідомили подробиці Фото: прокуратура (screenshot(google maps)

В ході стрілянини у Миколаєві учасники конфлікту застосовували нарізну зброю

Усі троє постраждалих в результаті стрілянини в Миколаєві, яка сталася ввечері 8 липня 2017 року, є представниками вірменської діаспори. Про це повідомляє місцеве видання "Новини-N" з посиланням на джерело в прокуратурі.

Як наголошується, двоє з постраждалих є жителями Миколаєва, ще один - проживає в приміському селі Мішково-Погорілове. Згідно з повідомленням, всі вони раніше були знайомі один з одним, а конфлікт, що призвів до перестрілки, носив особистісний характер.

"В ході інциденту 31-річний Мусаелян і 29-річний Айрапетян отримали кульові поранення ніг. Загинув найстарший з учасників конфлікту - 44-річний житель Миколаєва за прізвищем Широтян. Він отримав кульове і ножове поранення в голову. За попередніми даними смерть настала від втрати крові", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в ході стрілянини у Миколаєві учасники конфлікту застосовували нарізну зброю, разом з тим, стріляли травматичними набоями.

Крім того, видання повідомляє, що на момент перестрілки в районі конфлікту знаходилося не менше 30 людей, ніхто з них не постраждав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ввечері 8 липня у Миколаєві сталася стрілянина, в результаті чого один чоловік загинув, ще двоє госпіталізовані.