ua en ru

Стрілянина в Мюнхені: з'явився перший підозрюваний

Стрілянина в Мюнхені: з'явився перший підозрюваний Фото: мюнхенська поліція розповіла про підозрюваного у стрілянині в торговому центрі

Можливий злочинець - 18-річний німець іранського походження

Одним з підозрюваних у стрільбі в Мюнхені є 18-річний німець іранського походження, який певний час жив у Мюнхені. Про це повідомив начальник поліцейського управління Хубертус Андре на спеціальній прес-конференції, передає DW.

Поліція вистрелила в нього, перш ніж він, мабуть, застрелився сам з власної зброї.


Підозрюваний раніше не потрапляв у поле зору поліції, про мотиви злочину і контакти передбачуваного злочинця поки що немає ніяких відомостей.

Андре також додав, що не багато відомо і про сім'ю підозрюваного.

Крім того, він повідомив, що за попередніми даними, злочин було скоєно за допомогою пістолета, оскільки немає ніяких даних на користь того, що використовувалася довгоствольна зброя.

За даними поліції, злочинець відкрив вогонь біля одного з ресторанів фаст-фуду. Не виключено, що поліцейські в штатському його вистежили, але йому вдалося від них сховатися.

Нагадаємо, серед тіл загиблих в результаті стрільби в Мюнхені знайдено тіло самогубця, який "з високою ймовірністю" був стрільцем, який діяв один.