ua en ru

Стрілянина в Мюнхені: поліція заарештувала можливого спільника стрілка

Стрілянина в Мюнхені: поліція заарештувала можливого спільника стрілка Фото: друг Сонболи міг мати відношення до посту в Facebook, в якому людей запрошували зібратися біля ресторану McDonald's, де в результаті почалася стрілянина

16-річного жителя Мюнхена звинувачують у тому, що міг знати про плани Сонболи, але не повідомив про них правоохоронним органам

Поліція заарештувала 16-річного підлітка, якого підозрюють у причетності до стрільби в Мюнхені, в результаті чого загинуло 10 людей в минулу п'ятницю. Про це повідомляє ВВС.


Згідно з повідомленням, заарештований житель Мюнхена був другом Давида Алі Сонболи, який влаштував стрілянину біля торгового центру "Олімпія" 22 липня.

Зокрема, його звинувачують у тому, що міг знати про плани Сонболи, але не повідомив про них правоохоронним органам.

Крім цього, за даними поліції, друг Сонболи міг мати відношення до посту в Facebook, в якому людей запрошували зібратися біля ресторану McDonald’s, де в результаті почалася стрілянина.

Як повідомляла поліція, з десяти загиблих принаймні п'ять осіб були дітьми вихідців з інших країн: Туреччини, Угорщини, Греції і визнаного цілим рядом держав Косово.

Нагадаємо, у Німеччині чоловік з мачете напав на перехожих, є жертви.