ua en ru

Стрілянина в Лас-Вегасі: слідство заявляє про використання "зброї масового ураження"

Стрілянина в Лас-Вегасі: слідство заявляє про використання "зброї масового ураження" Фото: стрілянина в Лас-Вегасі (facebook.com/ukr.embassy.usa)

Представник прокуратури прокоментував стрілянину в Лас-Вегасі

У ході стрілянини в Лас-Вегасі (США) використовувалася "зброя масового ураження". Про це на брифінгу заявив окружний прокурор округу Кларк Стів Вольфсон, передає The Independent.

"Це була зброя масового ураження", - заявив Вольфсон.

Нагадаємо, раніше посольство України в США повідомляло, що українських громадян серед загиблих або поранених в ході стрілянини в Лас-Вегасі немає.

Стрілянина в Лас-Вегасі сталася 1 жовтня 2017 року. 64-річний Стівен Паддок обстріляв відвідувачів фестивалю кантрі-музики Route 91 на відкритому концертному майданчику, стрілянина велася з балкона готелю під час виступу Джейсона Олдина.

За даними AP, злочинець почав стріляти з верхніх поверхів готелю Мандалай Бей, поліцейські пізніше ліквідували його на 32 поверсі будівлі. У поліції вважають Паддока одинаком, а не членом організованого злочинного угруповання. За підозрою в причетності до теракту також розшукують жінку Марілу Данели.