ua en ru

Стрілянина у Княжичах: суд обрав запобіжні заходи ще двом підозрюваним

Стрілянина у Княжичах: суд обрав запобіжні заходи ще двом підозрюваним Фото: обрано запобіжні заходи двом підозрюваним у справі про стрілянину у Княжичах

Одному із затриманих присудили домашній арешт, другий - перебуватиме під вартою без права на заставу

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжні заходи ще двом підозрюваним у справі про стрілянину у Княжичах, яким інкримінується причетності до банди, що готувала розбійний напад. Про це повідомила прес-секретар прокуратури міста Києва у Facebook.

Таким чином суд задовольнив клопотання Київської місцевої прокуратури №10.

"Один із затриманих, який наразі співпрацює зі слідством, за рішенням суду перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом", - йдеться у повідомленні.

Другому підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

ЩЕ ДВОМ ПІДОЗРЮВАНИМ, ПРИЧЕТНИМ ДО БАНДИ З КНЯЖИЧІВ, ОБРАНО ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ У четвер, 8 грудня, Шевченківський райсуд...

Опубліковано Надеждою Максимец 8 грудня 2016 р.

Як зазначають у прокуратурі, раніше суд обрав запобіжні заходи шістьом учасникам злочинної групи: п’ятьом з них - тримання під вартою, ще одному - домашній арешт.

Нагадаємо, напередодні у справі про стрілянину в Княжичах поліція затримала ще двох підозрюваних в причетності до "банди з Княжичів", через яку 4 грудня загинули 5 правоохоронців.