ua en ru

Стрілянина в Києві: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Стрілянина в Києві: поліція відкрила справу за фактом інциденту Фото: поліція (РБК-Україна)

Постраждала відмовилася від написання офіційної заяви

Національна поліція відкрила справу за фактом стрілянини в Подільському районі столиці. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції міста Києва в Facebook.

"Сьогодні вночі до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий стріляв у дівчину. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією поліції, між громадянами на перехресті проспекту Правди і вулиці Вишгородській виник конфлікт з невідомим чоловіком. В результаті останній витягнув предмет, схожий на пістолет, і вистрілив в ногу жінки.

Відзначається, що від написання офіційної заяви і госпіталізації потерпіла відмовилася. Особистість правопорушника встановлюється. На місці події експерти вилучили одну гільзу, яку направили на експертизу.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує позбавлення волі до семи років.

Правоохоронці розслідують обставини стрілянини на столичному Подолі Жінка отримала незначні поранення ноги та від написа...

Опубліковано Поліція Києва 8 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в Подільському районі сталася стрілянина в ніч на 8 жовтня 2017 року, є постраждала.