ua en ru

Стрілянина у Києві: поліція порушила справу

Стрілянина у Києві: поліція порушила справу Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Внаслідок стрілянини у Києві постраждали дві особи

Поліція порушила справу за фактом стрілянини у Києві, що сталася вчора у Голосіївському районі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Як повідомляється, вчора на вулиці Васильківській сталася бійка, в ході якого учасники застосували зброю: дві компанії чоловіків зайшли до піцерії, вони почали сваритися, згодом почалася бійка у ході якої пролунало кілька пострілів. Після цього зловмисники втекли.

"Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок стрілянини у Києві постраждав працівник піцерії, який був випадковим свідком і отримав дотикове поранення в ногу, а також один із учасників бійки - у чоловіка травмами голови; їх госпіталізовано.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві біля піцерії на вулиці Васильківській між двома групами молодих людей виник конфлікт, що закінчився стріляниною та застосуванням сльозогінного газу.