ua en ru

Стрілянина у Харкові: у поліції підтвердили вбивство дружини нападника

Стрілянина у Харкові: у поліції підтвердили вбивство дружини нападника Фото: місце стрілянини у Харкові (mediaport.ua)

В ході огляду місця події було знайдено та вилучено велику кількість вогнепальної зброї

В поліції Харкова підтвердили вбивство дружини чоловіка, який у ніч на 20 серпня влаштував стрілянину в міській раді. Про це повідомив глава ГУ Нацполіції Харківської області Олег Бех, передає "112 Україна".

За його словами, була знайдена жінка-родичка, з вогнепальними пораненнями.

"На місце виїхала слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія, яка разом із судовим медиком побачили в приміщенні жінку, у якої було кілька вогнепальних поранень. Смерть настала ще 19 серпня. У жінки були вогнепальні поранення лівого ока, щелепи, на шиї і на передпліччі. Вона була мертвою біля свого ліжка. В ході огляду місця події було знайдено та вилучено велику кількість вогнепальної зброї, патронів, також верстат, на якому виготовлялися патрони", - заявив Бех.

Також в Нацполіції повідомили ім'я загиблої.

"Наталія Пиякова, 1976 року народження. Вона вийшла заміж за розшукуваного харківського стрілка, Олександра Пиякова в 2014 році", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що підозрюваний у вбивстві зловживав алкоголем, і, ймовірно, скоїв вбивство дружини, перебуваючи напідпитку.

"Зараз ми розуміємо, що під впливом алкоголю, стрес він застрелив свою дружину. На місці знайдені гільзи, які також збігаються з гільзами, які знайдені під міськрадою. Він був упізнаний родичами", - заявив Бех.

Зазначимо, раніше про вбивство жінки повідомляли місцеві ЗМІ.

Нагадаємо, в ніч на 20 серпня в міській раді Харкова сталася стрілянина, в результаті якої загинув поліцейський і важке поранення отримав охоронець. Нападника застрелили на місці, встановлено, що він був п'яний.

Пізніше з'явилася версія про те, що до стрілянину в Харкові міг бути причетний ще один чоловік. За словами начальника поліції Харківської області Олега Беха, у правоохоронців є підозрюваний, який раніше не потрапляв у поле зору органів. Інформація про причетність цієї людини до інциденту зараз відпрацьовується.