ua en ru

Стрілянина в Дніпропетровську: один із підозрюваних звільнений під заставу

Стрілянина в Дніпропетровську: один із підозрюваних звільнений під заставу Фото: суд (tomenko.ua)

Давид Пабілер звільнений під заставу в сумі 128 тис. гривень

Підозрюваного в причетності до стрілянини в Дніпрі Давида Пабілера звільнили під заставу в сумі 128 тис. гривень. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомила захист підозрюваного, у середу в апеляційному суді Дніпропетровської області будуть розглядати апеляційну скаргу адвокатів на рішення суду про запобіжний захід.

Як зазначили адвокати, на їхню думку, суд допустив порушення, обравши запобіжний захід їх підзахисному в той момент, коли закінчився 72-годинний строк з моменту вручення повідомлення про підозру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі суд 9 серпня заарештував підозрюваного в стрілянині в Дніпрі Давида Пабілера на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 128 тис. гривень.

Жовтневим районним судом підозрюваному у кримінальних проваджень за статтями 263 (незаконне поводження зі зброєю), 189 (вимагання) і 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України обрано запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 128 тис. гривень.