ua en ru

Стрілянина в Актобе: поліція уточнила кількість загиблих і поранених

Стрілянина в Актобе: поліція уточнила кількість загиблих і поранених Фото: наслідки нападу на зброєвий магазин у Казахстані

У МВС розповіли подробиці нападів у Казахстані

У МВС Казахстану уточнили дані про затриманих під час антитерористичної операції в Актобе, а також оголосили її деталі. Про це повідомляє місцеве видання Tengrinews.kz.

"За уточненими даними, злочинці скоїли збройний напад на магазин зброї "Паллада", де вбили продавця і співробітника охоронного агентства, а також завдали вогнепальні поранення трьом прибулим на місце патрульним поліцейським. Під час нападу на магазин "Пантера" злочинцями одного відвідувача вбито, а іншого поранено. При перестрілці з прибулим на місце події нарядом поліції три нападники були знищені, один затриманий", - сказав офіційний представник МВС РК Алмас Садубаєв.


"Для нападу на військову частину злочинці захопили маршрутний автобус. Висадили водіїв і пасажирів, а потім автобусом протаранили ворота, де, проникнувши на територію, відкрили безладну стрілянину, убивши трьох і поранивши шістьох військовослужбовців. Черговим караулом було припинено спробу подальшого проникнення на територію частини. А потім спільно з прибулим нарядом поліції один злочинець був знищений, ще один поранений і затриманий. Усього під час антитерористичної операції в Актобе знищено чотирьох злочинців, семеро затримано, з них двоє поранені", - додав Садубаєв.

За його словами, зараз проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів щодо затримання інших злочинців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про п'ятьох убитих і одного затриманого нападника під час АТО в Актобе.