ua en ru

Країни ЄС можуть відкласти висновок щодо підписання УА з Україною до 28 листопада

Голови МЗС країн Європейського союзу відкладуть висновок щодо підписання угоди про асоціацію з Україною, якщо до 18 листопада 2013 р. справа екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко не буде вирішена. Про це повідомив "5 канал" з посиланням на польську газету Rzeczpospolita.

Голови МЗС країн Європейського союзу відкладуть висновок щодо підписання угоди про асоціацію з Україною, якщо до 18 листопада 2013 р. справа екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко (на фото) не буде вирішена. Про це повідомив "5 канал" з посиланням на польську газету Rzeczpospolita.

З посиланням на власні джерела у Брюсселі, польська газета стверджує, що якщо до 18 листопада 2013 р. справа Тимошенко не буде вирішена, голови МЗС відкладуть висновок щодо долі документу. Голови МЗС країн Євросоюзу можуть визначитися щодо долі підписання угоди про асоціацію з Україною безпосередньо до самого саміту Східного партнерства, який пройде 28 листопада у Вільнюсі.

Нагадаємо, у жовтні в Євросоюзі заявляли, що рішення про підписання Угоди з Україною ухвалять на засіданні міністрів закордонних справ ЄС 18 листопада. Підставою для цього має стати звіт керівників наглядової місії Європарламенту Олександра Квасневського та Пета Кокса. Їх заслухають 14 листопада.