ua en ru

Страхові компанії зазнали збитків у 95 млрд доларів від ураганів в Мексиці й США, - Reuters

Страхові компанії зазнали збитків у 95 млрд доларів від ураганів в Мексиці й США, - Reuters Фото: ураган (Official U.S. Navy Page)

Про це свідчать оцінки компанії-страховика Swiss Re

Страхові компанії втратили 95 мільярдів доларів від ураганів ( "Харві", "Ірма" і "Марія") і землетрусів, які вдарили по Мексиці і США. Про це свідчать оцінки компанії-страховика Swiss Re, передає Reuters.

"Swiss Re оцінює загальні страхові ринкові збитки галузі, викликані цими подіями, приблизно в 95 мільярдів доларів США", - зазначено в повідомленні.

Також зазначено, що сама компанія зазнала збитків у 3,6 мільярдів доларів.

Нагадаємо, раніше в Білому домі оцінили збитки від наслідків останніх руйнівних ураганів, що пронеслись по території Сполучених Штатів Америки (США). "Білий дім готує заявку на допомогу в надзвичайних ситуаціях на суму 29 млрд доларів для відправки в Конгрес США після того, як урагани пронеслися по Пуерто-Ріко, штатам Техас і Флорида", - писало агентство Reuters.

Згідно з інформацією видання, за планом, 13 млрд піде на допомогу постраждалим від ураганів у Пуерто-Ріко, штатах Техас і Флорида. Крім того, 16 млрд хочуть витратити на програму підтримки після наслідків повеней, яка фінансується урядом.