ua en ru

Страхова компанія "Classic Life Insurance" допускає можливість створення приватного пенсійного фонду

Страхова компанія "Classic Life Insurance" допускає можливість створення приватного пенсійного фонду

Страхова компанія "Classic Life Insurance" висловила припущення про можливість створення приватного пенсійного фонду. Про це сьогодні акціонери компанії заявили на прес-конференції, що відбулася в ІА "Укрінформ"

А ось страховою діяльністю в Україні компанія більше займатися не планує. За словами акціонерів компанії, в даний час існує серйозна проблема зі страховими брокерами та незалежними агентами, які отримують від страхових компаній значну комісію, але не несуть ніякої відповідальності за неправдиву інформацію при продажу страхових полісів. Це викликає занепокоєння і несе серйозні загрози для подальшого розвитку сфери страхування в Україні.

Страхова компанія "Classic Life Insurance" допускає можливість створення приватного пенсійного фондуСтрахова компанія "Classic Life Insurance" допускає можливість створення приватного пенсійного фондуСтрахова компанія "Classic Life Insurance" допускає можливість створення приватного пенсійного фондуСтрахова компанія "Classic Life Insurance" допускає можливість створення приватного пенсійного фонду

Також на заході директор компанії запевнив, що жодних причин хвилюватися у клієнтів компанії немає. Портфель буде переданий страховій фірмі, що має бездоганно репутацію і досвід обслуговування портфелів інших компаній. Зараз акціонери розглядають можливість передачі портфеля страхової компанії "Forte Life". Активи цієї компанії в даний час складають 119 млн гривень. Компанія працює на вітчизняному ринку більше 13 років. На даний момент у "Forte Life" майже 14 тисяч клієнтів

Нагадаємо, що компанія "Classic Life Insurance" є одним з найбільших гравців українського ринку страхування. Її страхові резерви перевищують суму в 50 млн гривень, активи компанії становлять 95 млн гривень, а клієнтами компанії є 35 тисяч чоловік.