ua en ru

Прихильники Саакашвілі мають намір їхати на Банкову

Прихильники Саакашвілі мають намір їхати на Банкову Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Саакашвілі вислали в Польщу

Через затримання Михайла Саакашвілі (лідера "Руху нових сил") і його подальше видворення з України прихильники політика мають намір їхати на Банкову до Адміністрації президента. Про це у Facebook повідомив Давид Сакварелідзе.

"18:30 збираємося під АП. На Банковій! "Борт з зашифрованим номером, який вилетів з Києва близько 16:00 заходить на посадку до Варшави", - написав Сакварелідзе.

Прихильники Саакашвілі мають намір їхати на Банкову

Фото: запис Сакварелідзе у Facebook

Нагадаємо, Саакашвілі був затриманий сьогодні в Києві, його відвезли в невідомому напрямку. Пізніше в Держприкордонслужбі заявили, що Саакашвілі відправили до Польщі.

"Сьогодні, 12 лютого, військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками Міграційної служби та Національної поліції довели до Михайла Саакашвілі рішення компетентного органу про його повернення до країни попереднього перебування", - йдеться у повідомленні.

Під час виконання процедури на представників правоохоронних органів накинулися невідомі із оточення Саакашвілі. Прикордонники були змушені застосувати силову підтримку.

"...дана особа перебувала не території України незаконно, а тому, із дотриманням усіх юридичних формальностей була повернута до країни, звідки прибула, порушуючи вітчизняне законодавство", - повідомили у Держприкордонслужбі.