ua en ru

Сутички на будівництві у Києві: 3 поранених, 1 протестувальника затримано

Сутички на будівництві у Києві: 3 поранених, 1 протестувальника затримано Фото: Андрій Крищенко прокоментував сутички на будівництві у Києві

На місці сутичок на будівництві у Києві працює поліція

Унаслідок сутичок на будівництві у Святошинському провулку у Києві троє людей отримали поранення, поліція затримала одного протестувальника. Про це заявив глава Нацполіції Києва Андрій Крищенко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Прийшла група молодих людей з символікою "Азов" і намагалася штурмувати цю забудову. Я розмовляв з медичною службою "Червоного хреста", і вони говорили, що на місці ними була надана допомога понад 3 особам з незначними ушкодженнями. Зараз інформація уточнюється. Затримали чоловіка, який намагався протидіяти працівникам поліції", - повідомив Крищенко.

Крім того, він зазначив, що наразі ситуація розвивається динамічно.

Він також додав, що на місці сутичок на будівництві у Святошинському провулку у Києві буде патрулювати поліція, поки конфлікт не буде вирішено мирним шляхом.

"Зараз сюди їдуть представники Київської держадміністрації, буде створена ініціативна група, в яку будуть запрошені представники мешканців будинків", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві представники громадянського корпусу "Азов" штурмують будівництво у Святошинському провулку.