ua en ru

Представники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у Києві

Представники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у Києві Фото: штурм будівництва на Святошино

На місці події працюють близько 100 представників Нацгвардії та Нацполіції

У Києві представники громадянського корпусу "Азов" штурмують будівництво у Святошинському провулку. Про це повідомляє прес-служба організації.

"Триває штурм незаконної забудови на Святошинському провулку, 3. Палають шини. Цивільний корпус "Азов" не має наміру відступати", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє "112 Україна", представники організації штурмують паркани усіма підручними засобами. Територія покрита димовою завісою.

Крім того, зазначається, що в результаті сутичок поблизу будівництва у Святошинському провулку міста Києва є постраждалі.

"Що відбувається, пояснити ніхто не може. Тут палають шини. Зараз поліція хоче потрапити на територію, де відбувається конфлікт. В сутичках є постраждалі", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, на місці події працюють близько 100 представників Нацгвардії та Нацполіції.

Представники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у КиєвіПредставники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у КиєвіПредставники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у КиєвіПредставники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у КиєвіПредставники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у КиєвіПредставники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у КиєвіПредставники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у КиєвіПредставники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у КиєвіПредставники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у КиєвіПредставники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у КиєвіПредставники "Азова" штурмують будівництво у Святошинському провулку у Києві

Фото: штурм будівництва на Святошино

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 7 вересня у Святошинському районі Києва поліція затримала близько 30 учасників конфлікту між активістами та представниками забудовника.