ua en ru

Зіткнення під Радою: суд заарештував одного з учасників

Зіткнення під Радою: суд заарештував одного з учасників Фото: суд (Pixabey)

Підозрюваного заарештували на 2 місяці

Печерський районний суд Києва в середу, 25 жовтня 2017 року, обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Петру Олійнику, якого звинувачують у побитті поліцейського на акції протесту біля будівлі Верховної Ради України, передає "112 Україна".

Підозрюваного заарештували на 2 місяці.

"Рішення Печерського суду - 2 місяці під арештом Петру Олійнику, якого звинувачують у побитті поліцейського на мітингу 17 жовтня. Олійника взяли під варту прямо в залі суду після того, як суддя зачитала відповідне рішення. Його адвокати наполягали на будь-якому іншому запобіжному заході, не пов'язаному з триманням під вартою, говорили, що згодні на цілодобовий арешт з носінням електронного браслета. Прокуратура наполягала саме на арешті і клопотання прокуратури суддя повністю задовольнила. Прокурор відмовився від коментарів, а адвокати запевнили, що будуть подавати апеляцію", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що одному з учасників зіткнень біля будівлі Верховної Ради України оголошено підозру.

Так, за словами Князєва, кримінальні справи, відкриті за фактом зіткнень під Радою, плавно розслідуються.