ua en ru

Вартість житла в новобудовах Києва у квітні впала

Вартість житла в новобудовах Києва у квітні впала Фото: вартість житла в новобудовах Києва у квітні впала

Найдорожчим районом столиці залишається Печерський

Ціни на нове житло в Києві у квітні, порівняно з березнем, впали в середньому на 800 гривень за кв. м. Про це йдеться в статистичному зрізі столичного ринку нерухомості, підготовленому ЛУН.иа.

Так, якщо в березні середня ціна за квадратний метр у Києві становила 23,3 тисяч гривень, то у квітні - вже 22,5 тисячі гривень.


У той же час мінімальна вартість квадратного метра в столиці залишилася на позначці в 15 тисяч гривень - за такою ціною квартиру можна придбати, як і раніше, в Деснянському районі.

найдорожчим районом Києва традиційно залишається Печерський – тут середня вартість квадратного метра нового житла становить 48,2 тисяч гривень.

Більш доступною є покупка квартири в околицях столиці. Середня ціна квадратного метра "новобудови" у Київській області - 11,8 тисяч гривень. Найдешевше обійдеться житло в Гостомелі - ціни тут стартують від 8,9 тисяч гривень за кв. м.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 2016 році планується провести поточний середній ремонт 1700 кілометрів автодоріг по всій Україні.