ua en ru

Вартість майна Головача становить майже 480 млн гривень, - ГПУ

Вартість майна Головача становить майже 480 млн гривень, - ГПУ Фото: ГПУ провела опис і арешт майна Головача

При цьому вартість об'єктів нерухомості становить 468 млн гривень, а рухомого майна - 10 млн гривень

Загальна орієнтовна вартість описаного та арештованого Головною військовою прокуратурю Генеральної прокуратури України майна підозрюваного колишнього першого заступника голови Державної податкової служби України - начальника податкової міліції України Андрія Головача і членів його сім'ї становить майже 480 млн гривень. Про це повідомляє управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ ГПУ.

При цьому загальна вартість об'єктів нерухомості становить 468 млн гривень, а рухомого майна - 10 млн гривень.

Прокуратура проводить розслідування за фактами незаконного відшкодування ПДВ підприємствами, які перебували під контролем злочинної організації екс-чиновників Віктора Януковича, Миколи Азарова й Олександра Клименка на суму більше 3 млрд гривень.

Прокуратура в рамках проведення слідчих дій зробила опис і арешт об'єктів нерухомості, які були легалізовані Головачем та членами його сім'ї.

"Зокрема, слідчими описано та вилучено автопарк (6 автомобілів), оформлений на сина підозрюваного. Крім того, слідчими описано та заарештовано котеджне містечко, яке належить на правах власності родичам підозрюваного, кілька ресторанів і магазинів елітного одягу по вулиці Хрещатик, які також оформлені на сім'ю екс-чиновника", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці арештують майно Головача на 250 млн гривень.