ua en ru

Вартість Bitcoin відновилась через 4 дні після великого обвалу

Вартість Bitcoin відновилась через 4 дні після великого обвалу Фото: Bitcoin

Вартість криптовалюти досягла майже 8 тис. доларів

Вартість криптовалюти Bitcoin відновилась через 4 дні після великого обвалу і досягла нової рекордної відмітки в майже 8 тис. доларів. Про це свідчать дані CoinDesk.

Так, курс Bitcoin сьогодні, 17 листопада 2017 року, перевищив відмітку в 7,5 тис. доларів. Згідно з даними CoinDesk курс найвідомішою криптовалюти на максимумі досягав 7,998,40 доларів.

Зазначимо, поточна капіталізація Bitcoin перевищила 130 млрд долларів. З початку поточного року ціна Bitcoin зросла приблизно у вісім разів.

Вартість Bitcoin відновилась через 4 дні після великого обвалу

Фото: вартість Bitcoin досягла рекордної позначки (coindesk.com)

Нагадаємо, 13 листопада 2017 року курс Bitcoin знизився до 5605 доларів, що на 29% нижче історичного максимуму в 7882 доларів, який був зафіксований 8 листопада. До п'ятниці падіння склало 1000 доларів, а за вихідні воно посилилося.

Так, аналітики Bloomberg пояснювали те, що відбувається на ринку тим, що інвестори переключилися на альтернативний засіб - Bitcoin Cash. Відзначається, що криптовалюта, яка відокремилася від Bitcoin у серпні подорожчала з п'ятниці на 40%, а в неділю коштувала вже 2426 доларів. Разом з тим на торгах у Гонконгу вранці в понеділок її курс упав до 1379 доларів.