ua en ru

Stock Spirits має намір купити Nemiroff протягом місяця, - джерело

Компанія Stock Spirits має намір отримати пакет, що перевищує 75%, а також опціон на подальший викуп долі Nemiroff, що залишилася, протягом місяця, передає з посиланням на джерело, обізнане про хід переговорів, видання "Комерсант-Україна".
За словами співрозмовника видання, попередньо весь Nemiroff був оцінений в 330-370 млн дол. Сторони домовилися про те, що Stock Spirits отримає пакет, що перевищує 75%, а також опціон на подальший викуп долі компанії, що залишилася. Цю інформацію виданню підтвердило ще одне обізнане джерело.
"Минулого тижня була укладена ексклюзивна угода. Тепер протягом місяця власники Nemiroff не можуть вести ні з ким переговори, а Stock Spirits за цей термін має провести фінальну оцінку компанії і, якщо її все влаштує, зробити остаточну пропозицію", - повідомив співрозмовник видання .
Stock Spirits заснована в 2007 р. Основні ринки - країни Центральної Європи: за власними даними, є лідером ринку горілки Польщі з часткою 30%. У 2009 році виручка - 262 млн євро, EBITDA - 62,9 млн євро. У портфелі брендів - горілка Gzysta de Luxe, лікер Limonce, бренді Stock 84 та ін.