ua en ru

STG: торгівля з 50% знижками весь 2013 рік

Хто винен, що вони нещасні і не вміють жити, маючи попереду по шістдесяти років життя? Навіщо ж він сам не Ротшильд? Хто винен, що у нього немає мільйонів, як у Ротшильда, що у нього немає гори золотий імперіалів і наполеондоров, такий гори, такий точно високої гори, як на масляній під балаганами! Коли він живе, стало бути, все в його владі! Хто винен, що він цього не розуміє? (Ф. Достоєвський)

Прав, безсумнівно був прав геній російської літератури - якщо людина живе, все в його владі. Проте, багато хто, м'яко кажучи, це не розуміють. Як і на ринку форекс, де не сліпа удача, як в казино, а саме особисті якості людини, її цілеспрямованість, працьовитість, бажання домогтися успіху призводять до приголомшливих результатів. Наприклад, ті ж Джордж Сорос, Дональд Трамп, Стів Джобс, Білл Гейтс, Уоррен Баффет, та той же Ротшильд, в свій час починали фактично з повного нуля. Але вони вірили і знали, що стануть успішними і кращими у своїй сфері діяльності. Так і вийшло. Так може кожен з нас, пише «Біржовий лідер».

На відміну від минулих часів, сьогодні роблять перші кроки на фінансових ринках трейдерів та інвесторів створені набагато більш комфортні умови. А деякі компанії пропонують те, що ще кілька місяців тому здавалося фантастикою. Скажімо, послуги інституційного брокера компанії Sovereign Trade Group щодо доступу на міжбанківський ринок на...мікро-рахунках! Простіше кажучи, будь-хто може брати участь на провідних фінансових ринках світу нарівні з найбільшими міжнародними концернами, банками, хедж-фондами та ін., отримуючи можливість при мінімумі стартового депозиту отримувати ті ж прибутки, що й вищезгадані професіонали ринків!

Але компанія, створена в інтересах кожного трейдера (детальніше про історію, цілі та місії установи Sovereign Trade Group читайте у статті «Sovereign Trade Group: комфортна торгівля для кожного трейдера»), пішла ще далі, запропонувавши ряд привабливих торговельних умов та інноваційних технологій, у тому числі унікальну торгову систему типу MTF STG Exchange. Напередодні новорічних свят компанія підносить трейдерам безпрецедентний подарунок - можливість весь 2013 рік торгувати зі знижкою в 50% на комісії по всім інструментам!
Як інвестуєш у Новий Рік - так його і проведеш
Тримайся подалі від людей, які намагаються позбавити тебе амбіцій. Маленькі люди завжди так роблять. По справжньому великі люди змушують тебе відчути, що і ти можеш стати великим, - писав Марк Твен. Наша компанія, -розповідає в інтерв'ю «Біржовому Лідеру» Максим Берзинскис, » керівник відділу по роботі з клієнтами Sovereign Trade Group, була створена саме з метою допомогти кожному трейдеру не тільки відчути можливість стати великим, але і домогтися реального успіху на фінансових ринках. Успіху постійного і незмінного, що характеризується ефективним трейдингом при найвищій швидкості виконання, мінімумі витрат і ризиків, але при максимумі прибутків. Іншими словами, ми хочемо, щоб кожен наш клієнт став справжнім професіоналом на ринку форекс, розраховуючи на довгострокову співпрацю з ним. І все для цього робимо.

Напередодні Нового Року та Різдва ми приготували шикарний подарунок для трейдерів, - пояснює фахівець Sovereign Trade Group. Компанія розробила програму лояльності «Новорічна акція: за 50?!», надає кожному бажаючому фактично необмежені можливості трейдингу. Кажуть, що як інвестуєш у Новий рік, так його і проведеш. Ми ж прагнемо до того, щоб ви провели весь наступний рік (Рік Змії, символ мудрості) на хвилі успішного трейдингу, що приносить вам регулярні доходи і задоволення від процесу участі на високоліквідних ринках планети. Тому всі, хто в період новорічних свят (в деяких регіонах світу вони тривають з 24 грудня по 24 січня) відкриє рахунок в Sovereign Trade Group і поповнить його на суму від 200 доларів, отримає знижку в розмірі 50% від стандартної комісії по всім численним інструментів на наступний рік!