ua en ru

Стець заявив про спробу олігархів запатентувати назву "Ukraine tomorrow" на багатьох мовах

Стець заявив про спробу олігархів запатентувати назву "Ukraine tomorrow" на багатьох мовах

Компанія Dmytro Firtash Group внесла подання на фіксацію за собою патенту з назвою "Ukraine tomorrow" ("Україна завтра") багатьма мовами світу

У Міністерстві інформаційної політики України повідомили про спробу групи олігархів запатентувати назву "Ukraine tomorrow" на багатьох мовах. Про це заявив міністр інформаційної політики України Юрій Стець сьогодні в ході засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"26 травня чомусь так співпало, після того, як ми півроку розповідали про те, що ми будемо створювати телеканал "Ukraine tomorrow", деяка інша компанія, яка називається Dmytro Firtash Group, внесла подання на фіксацію за собою патенту з назвою "Ukraine tomorrow" ("Україна завтра") багатьма мовами світу. "Друзі-олігархи" і інші політичні сили, які знаходяться під "Опозиційним блоком", а насправді представляють Віктора Федоровича Януковича і його оточення, маю вам зазначити: нічого у вас не вийде, ми все одно це запустимо і все одно до кінця року ця медіа платформа буде працювати", - заявив Стець.

Нагадаємо, мультимедійна платформа іномовлення України мовитиме на Азію, Європу і Сполучені Штати Америки (США).