ua en ru

Стець призначив нового радника з питань інформаційної політики Криму

Стець призначив нового радника з питань інформаційної політики Криму Фото: Еміне Джеппар

Радником стала журналіст Еміне Джеппар

Міністр інформаційної політики (МІП) України Юрій Стець 26 жовтня 2015 року ухвалив рішення про призначення радником з питань інформаційної політики Криму журналіста, продюсера, громадського діяча у справах кримськотатарського народу Еміне Джеппар. Рішення щодо призначення прийнято на підставі рекомендації Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, повідомляє прес-служба МІП.

Як повідомляється, Юрій Стець зазначив, що ключовими завданнями Джеппар будуть, так само, забезпечення протидії згортанню свободи слова в Криму та поширення українських ЗМІ в кримському інформаційному просторі.

"Еміне Джеппар продовжить працювати над тим, щоб Крим був актуальним в національних, регіональних медіа, та забезпечуватиме поширення інформації про півострів за межі України. Це людина з відкритим серцем, яка вболіває за долю свого народу, і, я впевнений, робитиме все можливе на протидію згортання свободи слова в Криму", - сказав Стець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Стець заявляв, що до кінця 2015 р.в Україні буде прийнята Концепція інформаційної безпеки.