ua en ru

Скляні перегородки користуються попитом при оформленні інтер'єру

Скляні перегородки користуються попитом при оформленні інтер'єру

Перегородки та двері з скла користуються підвищеним попитом при оформленні інтер'єру в квартирах, будинках, офісах та торгових майданчиках.

Конструкції зі скла поділяють за характеристиками теплозбереження: на теплі і холодні. Скляні перегородки першої категорії відрізняються теплим профілем, ефективно зберігає тепло, тому активно використовуються в приміщеннях з жорсткими вимогами до теплоефективності. Теплі конструкції встановлюються на балконах, з їх допомогою можна оформити вхідні двері приватного будинку.

Холодні двері оснащуються профілем з низькими показниками теплоефективності, отже, монтуються в приміщеннях, де не особливо важливі шумо - і теплоізоляція. Такі конструкції часто використовуються як межа між кімнатами, перегородки для виділення функціональних зон.

Високий рівень популярності характерний для скляних перегородок розсувного типу, які надають будь-якого інтер'єру легкості і витонченості. Конструкції з правильно підібраним дизайном створюють яскравий акцент, при цьому, допомагають правильно організувати простір.

Головна перевага розсувних конструкцій – збереження корисної площі. Тому вони ідеально підходять для маленьких приміщень, де важливий кожен сантиметр простору.

Переваги розсувних скляних перегородок:

  • Підвищена безпека, оскільки панелі створюються з міцного скла. При деформації воно розпадається на сегменти з тупими краями.
  • Простота відкривання – напрямні гарантують плавний і легкий хід.
  • Роликовий механізм виготовляється з міцного полімеру, який відрізняється підвищеними характеристиками міцності та стійкості до зношування.
  • Можливість вибрати будь-який дизайн – панелі можуть бути прозорими, матовими, покритими візерунками.

Для спального приміщення можна вибрати скляні перегородки, глянцеві з боку спальні, дзеркальні з зовнішньої сторони. Такий дизайн гарантує максимум комфорту і затишку.

Оформити ванну кімнату вигідно розсувними скляними конструкціями, із заповненням зі скла з матовим напиленням, з легким, лаконічним візерунком.

Всі ці особливості дозволяють з повною впевненістю назвати скляні перегородки ідеальним вибором для оформлення простору в квартирі і будинку.

altaltalt

Крім застосування в приватній сфері, скляні конструкції часто замовляють для офісних приміщень. Оскільки скло і профіль дозволяють створювати перегородки будь-якої конфігурації, до вибору доступно скільки завгодно варіацій зонування простору, розподілу робочих місць. Прозоре скло не тисне на психіку, підвищує кількість світла в офісному приміщенні, благотворно діє на стан співробітників.

Конструкції для офісних приміщень заповнюються панелями зі скла товщиною 4 мм, а якщо додатково потрібно підвищити показники звукоізоляції, використовується подвійне скління.

Конструкції з скляних панелей, будь-якого типу, повністю екологічно безпечні. Ваших співробітників не будуть турбувати неприємні запахи, шкідливі випаровування їм також не страшні.

Прозорі перегородки високо цінуються за невелика вага, компактні габарити і мобільність. На встановлення скляних перегородок потрібно трохи часу, робочий процес не буде перериватися.

Всі перераховані переваги роблять скляні перегородки оптимальним вибором для виділення торгових майданчиків, магазинів, кафетеріїв, розташованих у торгових центрах.

Установка в торгових точках має свою специфіку – щоб привернути увагу покупців, використовуються прозорі скляні панелі. Для декорування можна покрити скло легким візерунком, який не буде приховувати приміщення торгової точки від очей відвідувачів. За бажанням замовника панелі декоруються логотипом магазину, оригінальними гаслами, що привертають увагу.

Найчастіше в торгових майданчиках монтуються суцільноскляні перегородки, створюють ефект відсутності стін. Це досягається за рахунок кріплення скляних панелей на затискний профіль. В точках, де ризик зовнішнього впливу не надто високий, монтуються каркасні конструкції, що кріпляться на основу з металу.

Основна перевага застосування скляних перегородок в торгових центрах – легкість і легкість, вражаючий ефект відкритого простору. Велика кількість прозорих конструкцій позитивно впливає на психологічний стан покупців, стимулює до покупок.

Скляні перегородки гарантують високий рівень звукоізоляції, за рахунок якісної фурнітури. Цей факт підвищує комфорт роботи продавців, захищених від шуму торгового центру.

Скляні перегородки, будь-якого дизайну і розташування, максимально оперативно – легко замовити в компанії "Вікна Проект".