ua en ru

Станчака призначено на посаду віце-президента "Укртрансгазу"

Станчака призначено на посаду віце-президента "Укртрансгазу" Фото: Павло Станчак (facebook.com)

Коболєва уповноважено підписати контракт з Станчаком

Поляка Павла Станчака призначено на посаду віце-президента ПАТ "Укртрансгаз". Про це йдеться в рішенні компанії, копію якого має в своєму розпорядженні РБК-Україна.

"Обрати членом правління, віце-президентом товариства (ПАТ "Укртрансгаз", - ред.) Павла Юзефа Станчака строком на 1 рік", - йдеться у документі.

Відповідно до документу, главу НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва, або особу, яка виконує його обов'язки, уповноважено підписати контракт з Станчаком.

Як зазначається, НАК "Нафтогаз України" є одноосібним акціонером "Укртрансгазу" та одноосібно здійснює повноваження загальних зборів "Укртрансгазу", до компетенції яких входить обрання та припинення повноважень членів правління, в тому числі президента, першого віце-президента та віце-президентів.

Станчака призначено на посаду віце-президента "Укртрансгазу"

Фото: рішення щодо призначення Станчака (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Станчак вибраний на посаду голови "Укртрансгазу".

Зазначимо, Павло Юзеф Станчак понад 25 років працює в області транспортування, розподілу і зберігання газу. У 2003-2004 роках в PGNiG відповідав за відокремлення функції оператора газотранспортної системи освіти і незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S. A.