ua en ru

Стало відомо ім'я нового тренера Манчестер Юнайтед

Стало відомо ім'я нового тренера Манчестер Юнайтед Фото: новий тренер "Манчестер Юнайтед" Ральф Рангнік (ralf.twitter.com)
Автор: Ольга Белей

У понеділок, 29 листопада, англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" призначив тимчасового головного тренера команди до кінця сезону-2021/2022. Ним став 63-річний німецький фахівець Ральф Рангнік.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційну заяву прес-служби "МЮ".

"Манчестер Юнайтед" радий оголосити про призначення Ральфа Рангніка тимчасовим менеджером до кінця сезону, за умови дотримання правил робочої візи", - йдеться в повідомленні клубу.

При цьому уточнюється, що після закінчення цього періоду сторони домовилися, що він продовжить роботу консультанта ще протягом двох років.

"Ральф - один з найбільш шанованих тренерів-новаторів в європейському футболі. Він був нашим кандидатом номер один на посаду тимчасового тренера, що відображає безцінні навички, які він принесе з майже чотирьох десятиліть досвіду. Всі в клубі з нетерпінням чекають можливості попрацювати з ним в майбутньому сезоні", - заявив спортивний директор "МЮ" Джон Мерто.