ua en ru

Стало відомо ім'я чиновника АПУ, причетного до зловживань НАЗК

Стало відомо ім'я чиновника АПУ, причетного до зловживань НАЗК Фото: Мустафа Найєм (РБК-Україна)

Раніше в НАЗК заявляли, що Нацагентство безпосередньо курується співробітниками Адміністрації президента

Стало відомо ім'я чиновника Адміністрації президента України (АПУ), ймовірно причетного до зловживань у Національному агентстві по запобіганню корупції (НАЗК). Про це у Facebook повідомив нардеп Мустафа Найєм.

Так, сьогодні на брифінгу керівник департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя НАЗК Ганна Соломатіна заявила, що Нацагентство безпосередньо курується співробітниками Адміністрації президента.

У свою чергу, Найєм повідомив ім'я ймовірного "куратора по НАЗК".

"За моєю інформацією, отриманою не від пані Соломатіної, цією людиною є перший заступник керівника Головного департаменту стратегічного планування та оперативного забезпечення Адміністрації президента України - Олексій Горащенков", - написав він.

Коротко - що було озвучено на брифінгу щодо зловживань у НАЗК. За словами Ганни Соломатиной, керівника департаменту...

Опубліковано Mustafa Nayyem 14 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше керівник департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя НАЗК Ганна Соломатіна заявляла, що її викликав в Адміністрацію президента так званий куратор по НАЗК у вересні цього року і пропонував, щоб усі проекти рішень, які будуть винесені на засіданні НАЗК в першу чергу розглядалися в АПУ, а потім вже на засіданнях НАЗК.

"Я можу сказати, що це високопоставлена особа, вона сьогодні претендує на одну з ключових посад в державному органі бюро розслідувань", - заявляла Соломатіна. При цьому чиновниця відмовилася називати конкретні прізвища.