ua en ru

Стали відомі подробиці стрілянини в Донецькій області

Стали відомі подробиці стрілянини в Донецькій області Фото: стрільба (forum.guns)

48-річний співробітник батальйону "Дніпро-1" застрелив знайомого в ході сварки

Прокуратура Донецької області розслідує кримінальну справу за фактом вбивства чоловіка інспектором штабу батальйону "Дніпро-1". Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

"Встановлено, що 9 лютого м. Часів Яр жінка запросила до себе додому знайомого і сімейну пару. Гості протягом вечора розпивали спиртні напої, потім знайомого жінка пішла додому, а господиня квартири лягла спати. Прокинутися жінку змусили крики і лайка чоловіків, які з'ясовували між собою стосунки. Коли побігла на кухню, щоб подивитися що сталося, її вдарили по голові, від чого вона втратила свідомість та впала на підлогу", - оворится в повідомленні.

Так, під час сварки 48-річний співробітник батальйону "Дніпро-1" здійснив постріл з табельної зброї 48-річного опонента, від чого останній помер.

За фактом вбивства чоловіка співробітником поліції розпочато кримінальне провадження Прокуратура Донецької області розс...

Опубліковано Прокуратура Донецької області 10 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше був затриманий співробітник поліції, який стріляв у жителя Бахмутського району Донецької області.

Так, поліцейського затримали, пригода кваліфікована за ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Вирішується питання про передачу справи до органів прокуратури. Повідомляється, що за фактом вбивства розпочато досудове розслідування. Обставини події з'ясовуються.