ua en ru

США виділять додатково 125 млн доларів для Донбасу, - USAID

США виділять додатково 125 млн доларів для Донбасу, - USAID Фото: Брок Бірман (dn.gov.ua)

Додаткову допомогу будуть виділяти протягом п'яти років

Сполучені Штати Америки протягом п'яти років виділять додатково 125 млн доларів для потерпілого від російської агресії Донбасу. Про це на брифінгу заявив заступник адміністратора Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та керівник Бюро USAID по справах країн Європи і Євразії Брок Бірман, передає прес-служба USAID Ukraine у Facebook.

"Мета цієї допомоги - сприяти усуненню впливу Кремлівської агресії, яка чинить розбрат, і подолання наслідків збройного конфлікту, що нині проходить у регіоні. Ми налаштовані на підтримку України на шляху до добробуту і самостійності ", - зазначив Бірман.

Також повідомляється, що 125 млн доларів бути використані для стабілізації регіону, підвищення стійкості місцевої економіки, прискорення соціально-економічного зростання.

USAID НАДАСТЬ ДОДАТКОВУ ДОПОМОГУ ВАРТІСТЮ 125 МЛН. ДОЛ. США НА ПІДТРИМКУ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ПОТЕРПІЛИ ВІД...

Опубліковано USAID Ukraine - USAID Україна 15 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко виступив з ініціативою підготовки країнами Євросоюзу цільових програм шефства над окремими містами Донбасу. Передбачається, що реалізація даної ініціативи сприятиме відродженню міст і відновленню інфраструктури.