ua en ru

У США в торговому центрі сталася стрілянина, є жертви

У США в торговому центрі сталася стрілянина, є жертви Фото: американська поліція біля ТЦ (twitter.com/805negotiator)

Жінка загинула на місці, інший потерпілий госпіталізований у важкому стані

В американському місті Таузенд-Оукс, штат Каліфорнія, сталася стрілянина в торговому центрі, внаслідок чого загинула жінка, ще одну людину поранено. Про це йдеться в повідомленні управління шерифа округу Вентура в Twitter.

Зазначено, що інцидент стався в торговому центрі Oaks Mall. Жінка загинула на місці, інший потерпілий госпіталізований у важкому стані. Зброю вилучено поліцейськими.

За попередніми даними поліції, стрілянина є актом "домашнього насильства".

"33-річний чоловік, який постійно проживає в Лос-Анджелесі, увійшов у торговельний центр і вистрілив в свою колишню дружину, 30-річну жительку Таузенд-Оукс, а потім застрелився сам. Розслідування інциденту триває", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, на початку березня в місті Помона, штат Каліфорнія, чоловік застрелив через двері одного і поранив іншого поліцейського, зачинившись у квартирі. Стрілка вдалося захопити після 15-годинної операції. Інцидент стався після того, як чоловік утік із місця ДТП і замкнувся в одній із квартир житлового комплексу.

Нагадаємо, раніше в США сталася стрілянина в Центральному університеті штату Мічиган, унаслідок якої загинуло двоє людей.