ua en ru

У США створили центр з верифікації іммігрантів

У США створили центр з верифікації іммігрантів Фото: прапор США (flickr.com/usembassykyiv)

Головним пріоритетом адміністрації президента є безпека

Дональд Трамп підписав меморандум про створення національного центру з верифікації іммігрантів. Про це повідомляє прес-центр Білого дому.

У вівторок, 6 лютого президент США підписав меморандум про створення національного центру верифікації (NVC) для координації зусиль департаментів і агентств по кращому виявленню осіб, які бажають в'їхати в США, що представляють загрозу для національної безпеки, безпеки кордонів або громадської безпеки.

"NVC, який буде очолювати Департамент внутрішньої безпеки, допоможе виконати вимогу президента, щоб департаменти та агентства поліпшували координацію та використання розвідувальної інформації та іншої інформації в процесі перевірки", - йдеться в повідомленні.

Національний центр з відбору повинен краще координувати іммігрантів в одному місці, дозволяючи чиновникам якісно використовувати інформацію правоохоронних органів для виявлення терористів, злочинців та інших осіб, які намагаються увійти і залишитися в країні.

Наголошується, що головним пріоритетом адміністрації президента є безпека, і NVC надасть фронтовим захисникам можливість краще виконувати це зобов'язання.

Нагадаємо, у США прийняли новий тимчасовий бюджет до 23 березня.