ua en ru

У США літак врізався в хмарочос, є жертва

У США літак врізався в хмарочос, є жертва Фото: аварія літака (Twitter/Tomás Manrique Miami)

В літаку перебував тільки пілот, який загинув внаслідок аварії

На півдні американського штату Флорида в Форт-Лодердейлі розбився легкомоторний літак, що врізався в хмарочос. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ABCNews.

Аварія сталася в п'ятницю, 1 березня. Літак врізався в житловий хмарочос, в результаті чого загинув пілот. Як повідомляє Федеральне управління цивільної авіації, літак Piper PA-25 був розрахований на одну людину. Тіло пілота ще не пізнано.

За даними управління, літак врізався в квартиру між 16 і 17 поверхами, після чого обрушився на територію басейну біля будинку. Рятувальники евакуювали з будинку його жителів, про потерпілих інформації не надходило.

За словами очевидців, все виглядало так, ніби літак втратив управління і врізався в будівлю. Відомо, що повітряне судно вилетіло з аеропорту Норт-Перрі в Пемброк-Пайнс (на південному сході Флориди). Причини аварії встановлюються.

Нагадаємо, 27 лютого Пакистан збив два літаки ВПС Індії і захопив індійського пілота. У Пакистані заявили, що ВПС Індії завдали ударів по "невоєнних цілей". У відповідь Індія збила пакистанський винищувач. Але в Пакистані заявили, що це був не їхній літак. Вони заявили, що в той день не задіяли винищувачі F-16. Але потім стало відомо, що повітряний бій був і пакистанські літаки також були присутні.