ua en ru

У США В результаті вибуху автомобіля Tesla загинули дві людини

У США В результаті вибуху автомобіля Tesla загинули дві людини Фото: в результаті вибуху автомобіля Tesla загинули дві людини

Наречена екс-співробітника ФБР не впоралася з керуванням і на високій швидкості електрокар врізався в дерево

В результаті вибуху автомобіля Tesla після зіткнення з деревом в американському штаті Індіанаполіс загинули дві людини. Про це повідомляє The Sun.

У машині перебували колишній співробітник ФБР 44-річний Кевін Маккартні зі своєю 27-річною нареченою Кейсі Спекман, яка перебувала за кермом.

Наголошується, що Спекман не впоралася з керуванням і на високій швидкості Tesla врізалася в дерево.

Свідки стверджують, що у електрокара вибухнули літій-іонні батареї, машина вибухнула і загорілася.

Розпався двигун і уламки машини розлетілися по радіусу більше 100 метрів.

У США В результаті вибуху автомобіля Tesla загинули дві людиниУ США В результаті вибуху автомобіля Tesla загинули дві людиниУ США В результаті вибуху автомобіля Tesla загинули дві людиниУ США В результаті вибуху автомобіля Tesla загинули дві людини

Фото: вибух автомобіля Tesla в США

Як йдеться у повідомленні, Спекман загинула на місці, а Маккартні зумів вибратися з машини. Екс-співробітник ФБР був госпіталізований, проте врятувати його не вдалося.

Пожежникам не відразу вдалося допомогти жертвам аварії, так як досить тривалий час вони намагалися загасити сильне полум'я від підірваних батарей.

За словами одного з пожежників, зазвичай рятувальники чекають, поки електричний автомобіль згорить самостійно, але так як всередині були люди, пожежники не могли чекати. І через 10 хвилин з допомогою великої кількості води пожежникам таки вдалося загасити вогонь.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Tesla представила цілісні сонячні панелі у вигляді монолітних дахів для дому.