ua en ru

У США в результаті аварії з весільним лімузином загинули 20 осіб

У США в результаті аварії з весільним лімузином загинули 20 осіб Ілюстративне фото (YouTube)

Лімузин, який спускався з гірки на великій швидкості, після зіткнення вилетів на розташовану поруч парковку

На півночі штату Нью-Йорк сталася аварія, у ході якої зіткнулися щонайменше два автомобіля, в результаті чого загинули 20 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на телеканал ABC.

Зазначено, що причини аварії з'ясовуються. На місце події виїхали співробітники Національного бюро з безпеки на транспорті, які повинні розібратися у тому, що трапилося.

Відомо, що зіткнення сталося на перетині двох доріг. Лімузин, що спускався з гірки на великій швидкості, після зіткнення вилетів на розташовану поруч парковку, де знаходилися десятки людей.

Видання Chron підкреслює, що однією з машин, яка потрапила у ДТП, був лімузин, в якому їхали учасники весілля. Відзначається, що проблема перехрестя, на якому вже відбувалися великі аварії, обговорювалася ще сім років тому. Однак з тих пір влада нічого не зробила для того, щоб запобігти подальшим інцидентам.

Нагадаємо, в кінці серпня повідомлялося, що число загиблих у результаті зіткнення автобуса і фури в американському штаті Нью-Мексико (США) зросло до семи осіб. В автобусі перебувало 49 осіб, включаючи дітей. Зазначено, що більшість з пасажирів були госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості.

Раніше РБК-Україна писало, що в штаті Нью-Мексико (США) відбулося зіткнення пасажирського автобуса і вантажівки, повідомлялося про чотирьох загиблих. Автобус прямував з міста Альбукерке (штат Нью-Мексико) у місто Фінікс (штат Арізона).

Також агентство писало, що в штаті Луїзіана (США) сталася велика аварія за участю 10 легкових та вантажних автомобілів. У ДТП загинули 4 людини, ще 13 отримали травми.