ua en ru

Зіткнення автобуса і вантажівки в США: кількість загиблих зросла до 7 осіб

Зіткнення автобуса і вантажівки в США: кількість загиблих зросла до 7 осіб Фото: ДТП в Нью-Мексико (twitter.com/UrgentAlertNews)

У поліції повідомили, що число жертв може зрости

Число загиблих у результаті зіткнення автобуса і фури в американському штаті Нью-Мексико (США) зросло до семи осіб. Про це повідомляє поліція штату у своєму Twitter.

Відзначимо, що в автобусі перебувало 49 осіб, включаючи дітей. Зазначено, що більшість з пасажирів були госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості. У прес-службі поліції повідомили, що число жертв може зрости.

Зіткнення автобуса і вантажівки в США: кількість загиблих зросла до 7 осіб

Підкреслюється, що Національна рада з безпеки на транспорті почала розслідування події.

Телеканал Fox News відзначає, що траса в районі ДТП перекрита, влада попереджає про можливі затримки транспорту.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна писало, що в штаті Нью-Мексико (США) відбулося зіткнення пасажирського автобуса і вантажівки, повідомлялося про чотирьох загиблих. Автобус прямував з міста Альбукерке (штат Нью-Мексико) у місто Фінікс (штат Арізона)

За попередніми даними, під час їзди по зустрічній смузі у вантажної фури лопнула шина, в результаті інциденту водій не впорався із керуванням і перетнув розділову смугу, через що скоїв лобове зіткнення із автобусом.

Зазначалося також, що велика кількість пасажирів отримали травми і були госпіталізовані. За даними CBS, кількість постраждалих зросла до 35 осіб.

У травні в штаті Луїзіана (США) сталася велика аварія за участю легкових і вантажних автомобілів. В аварії загинули 4 людини, ще 13 отримали травми.