ua en ru

У США розбився військовий літак, один з пілотів загинув

У США розбився військовий літак, один з пілотів загинув Фото: військовий літак (af.mil)

Іншого доправили до лікарні

У США внаслідок катастрофи тренувального військового літака ВПС США T-38 Talon загинув один із пілотів. Про це йдеться в повідомленні бази ВПС США Лафлін в Дель-Ріо, штат Техас.

Другого пілота доправили до регіонального медичного центру. Імена пілотів не оприлюднюють до того, як повідомлять родичам.

Літак розбився 20 листопада приблизно о 16:00 за місцевим часом у 14 милях на північний захід від бази. Для розслідування інциденту скличуть комісію.

"Наш найважливіший пріоритет на даний момент - турбота про родини та друзів наших льотчиків", - заявив полковник Мішель Пріор, віце-командувач 47-го польового тренувального крила.

"Ми близька дружня сім'я, і коли така трагедія трапляється, кожен член збройних сил США відчуває це. Наші люди є нашим головним пріорітетом, і ми прагнемо забезпечити їхню безпеку", - додав він.

One pilot is dead, and one was transferred to Val Verde Regional Medical Center when an Air Force T-38 talon assigned...

Опубліковано Laughlin Air Force Base 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 20 листопада на сході Арканзасу (США) розбився медичний вертоліт, урезультаті чого загинули всі три людини, які знаходилися на борту.