ua en ru

У США розширили список санкцій за зв'язки з "Ісламською державою"

У США розширили список санкцій за зв'язки з "Ісламською державою" Фото: у США ввели санкції за співпрацю з ИГИЛ

У список додані три фізичних і три юридичних особи

У Міністерстві фінансів Сполучених Штатів Америки розширили список осіб та організацій, щодо яких введено санкції за зв'язки з терористичною организацие "Ісламську державу". Про це зазначено в повідомленні на сайті Міністерства.

Санкції були розширені в п'ятницю, 9 лютого, департаментом зовнішніх активів Мінфіну (OFAC). У список додані три фізичних і три юридичних особи.

Це громадянин Філіппін Абдулпатта Абубакар, який має друге громадянство Саудівської Аравії, громадянин Німеччини Юнус Закарія, у якого є також громадянство Туреччини, і громадянин Сомалі Мохаммед Юсуф.

Також, під санкції потрапили компанії, пов'язані з цими громадянами. Це Al-Mutafaq Commercial Company і Liibaan Trading – мають зв'язок з Мохаммедом Юсуфом, а також Profesyoneller Elektronik, яка пов'язана з Юнусом Закарією.

В результаті санкцій все майно та інтереси у власності цих осіб, які підпадають під юрисдикцію США, блокуються. Також американським громадянам заборонено брати участь в угодах з ними.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США включили список терористів лідера "Ісламського руху опору" (ХАМАС) Ісмаїла Ханію.