ua en ru

США намагається покласти провину за катастрофу малазійського літака на представників ДНР і Росію, - МЗС РФ

США намагається покласти провину за катастрофу малазійського літака на представників самопроголошеної "Донецької народної республіки" і Росію.

США намагається покласти провину за катастрофу малазійського літака на представників самопроголошеної "Донецької народної республіки" і Росію. Про це заявив заступник закордонних справ Російської Федерації Сергій Рябков, йдеться в заяві прес-служби Мзс РФ.

Так, Рябков зазначив, що, не спромігшись розібратися у фактичній стороні справи і навіть не дочекавшись хоча б початкових домовленостей про проведення розслідування, адміністрація США де-факто намагається покласти провину за подію на ополченців і російську сторону.

"Незважаючи на очевидність і незаперечність аргументів, які представлені ополченцями і Москвою, адміністрація США гне своє. Втім, це не викликає подиву, коли йдеться про ту адміністрації, яка розпалювала внутрішньополітичну напруженість на Україні, провокувала антиконституційне захоплення влади, підтримувала антиросійськи налаштованих політиків. По суті, багатьох з них мало не за руку привели у владу. Тому США повинні, перш за все, турбуватися наслідками своїх дій", - сказав Рябков.